Dátum: 
2016/11/24 - 20:00
Helyszín: 
Bakelit Multi Art Center

 

 

Az önreprezentáció egy megálmodott kép, amelyet mi hozunk létre önmagunkról...
A jelenkori közösségi weboldalak témáján keresztül az előadás témája az önreprezentáció és az önkép kérdésének feldolgozása, a virtuális és valóságos egymással szembe állítása, a mikro- és makro közösségre gyakorolt hatása.
A Profil, egyrészről az arc bizonyos szögből történő ábrázolása, másrészről pedig az egyén mint individuum leegyszerűsítése és rendszerbe helyezése egy virtuális világban. Az általunk fontosnak vélt információk megosztása vagy elhallgatása, kötött keretek közé erőszakolva. A zárt, virtuális világba való önkéntes belépés.
"Érzelmes és értelmes társadalomkritika ez, amelyet csak az ért meg, aki vesztett már el barátokat, akiket magával rántott ez az úgynevezett élet, e digitális papundekli, mely számszerűsíti, adatokká konvertálja a mind lombosabbnak tűnő, igazából viharosan sorvadó szociális mátrixot, melyben az egyed úgy véli: létezik. Az alkotó, egyúttal a kortárs terep egyik legeredetibb férfitáncosa a mozgásanyagban, személyes jelenlétében remekel." Halász Tamás (www.kultura.hu)

Koreográfiá/Rendezés: Ádám Zambrzycki
Előadók: Fehér Laura, Mikó Dávid, Tímea Sebestyén

Zadam Company

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, Medáliák Művészeti Kulturális és Oktatási Egyesület

Jegyárak: 

Online jegyvásárlás: http://bmac.hu/jegyvasarlas
Jegyárak:
felnőtt jegy: 2000 Ft
kedvezményes jegy IX. és XX. kerületi lakosoknak és pedagógusnak: 1800 Ft
diák/nyugdíjas/fogyatékkal élők és kísérőiknek szóló jegy: 1200 Ft
támogatói jegy: 3000 Ft
*
szakmai jegy (regisztrációs jegy): 1000 Ft
tiszteletjegy (regisztrációs jegy): 200 Ft
A szakmai és a tiszteletjegy igényléshez előzetes regisztráció szükséges e-mailben, a szinhaz[kukac]bmac.hu címen.

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Hallgasd online