A Bakelit Multi Art Center több nemzetközi és hazai projektben vesz részt. A Trans Europe Halles tagjaként nemzetközi kulturális-művészeti központokkal széleskörű hálózatot épített ki. Az Európai Unió “Creative Europe” programja által támogatott Be SpectACTive! keretében a közönségbevonás új lehetőségeit kutatja.

A kezdetben “Diploma nélkül” címet viselő, ma már The Talent néven futó kiállítás-sorozat 2008-as megalakulása óta autodidakta tehetségek számára nyújt lehetőséget az alkotásra és a megmutatkozásra.

Minden év decemberében a Bakelit csapata megszervezi az egy hetet felölelő Kortás Magyar Táncfesztivált Berlinben, a Dock11 Stúdióban.

2005 óta a Bakelit Multi Art Center évről évre otthont ad az időközben 5 napos fesztivállá alakult L1 DanceFest-nek. A nemzetközi kortárs tánc fesztivált az L1 Egyesület szervezi.

A Bakelit Multi Art Center a Visegrádi Alap támogatásával létrehozta a Visegrad Karma és a VIP100 című utazó kiállítást. Az alkotói pályázat a 4 visegrádi ország (Lengyelország, Magyarország, Csehország, Szlovákia) közös, első világháború utáni történelmi hátterét kívánta feldolgozni plakát-design formájában, reflektálva az utóbbi 100 év történéseire.

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Hallgasd online