Dátum: 
2017/06/02 - 21:00
Helyszín: 
Bakelit M.A.C. - Studio

20:30 Kapunyitás
21:30 FEKETE JENŐ akusztikus koncert
22:30 STONED 100% ROLLING STONES
23:45 SOULSURGE

Energikus pop/funk/hip-hop, azaz a Soul Surge fergeteges bulijával zárjuk a 2016/2017-es évadot!
Hogyan találtak egymásra a Soul Surge tehetséges fiataljai? Hebry Shaw, dél-afrikai rapper és énekes, három éve beszállt egy jam zenélésbe egy budapesti kocsmában. Sánta Dániel, egy fiatal magyar dobos csatlakozott az imprózáshoz, és ezzel meg is alakult a banda. Rövid időn belül képzett zenészekkel együttest formáltak, a sokféle zenei háttér pedig, amiből érkeznek a Soul Surge dalait is átjárja, legyen az pop vagy hip-hoppal megbolondított funk. Azóta díjat nyertek, kijött első EP-jük, a “Stay Down”, dalaik folyamatosan futnak a rádiókban, de a legjobb mégis élőben látni őket! Árad a színpadról az energia és a kellemesen táncolható pop-funky-hip-hop!

Tagok:
Herby Shaw - Ének
Miklós Kiss - Gitár
Viktor Paczári - Bőgő
Dániel Sánta - Dob
https://www.facebook.com/soulsurge/
******************************************

Fekete Jenő a magyar blues történetének megkerülhetetlen alakja, aki 1985 - a Palermo Boogie Gang megalakulása óta - túlzás nélkül a legtöbbet tette Magyarországon a boogie-woogie és a chicagói rhythm & blues megismertetéséért. Most akusztikus műsorral jelentkezik.
*******************************************

A Bakelit Multi Art Centerben 100%, hogy gördülnek a kövek, ugyanis a Stoned zenekartól, a Rolling Stones magyarországi helytartójától fog zengeni a Hangár a Soul Surge előtt. 

2017 júniusától ismét a zenekar korábbi énekese, Kőváry Péter a mikrofon mögött!

Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben! A tribute formáció rendszeresen fellép hazai fesztiválokon és a klubszezon kezdetével sem hagy alább a lendületük. A Rolling Stones-élmény a Bakelitbe költözik!
A csapat célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása, mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben.

A Stoned nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszanak dalokat, ritkábban játszott csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat. Sőt, jobbak, mint valaha! A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk jó néhányszor élőben látni őket.

Tagok:
Kőváry Péter – ének, szájharmonika, gitár 
Jókay Árpád – gitár, vokál 
Gyukity Péter – basszusgitár, vokál 
Both Róbert – gitár
Bacsa Gyula – billentyű 
Zsiros Csaba – dob 
http://www.stoned.hu/
 

Jegyárak: 

2017. június 1. éjfélig elővételben -1700 forint
2017. június 2-ától és a helyszínen este hét után 2900 Ft, amelyből 600 forint lefogyasztható
Támogatói jegy: 3000 forint

koncert, rap, hip-hop, rock, rock & roll, nemzetközi, buli

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Hallgasd online