túl a normák zaján
Rezidencia

ALKOTÓI REZIDENCIA -  Válassz teret az alkotáshoz!


A BAKELIT Multi Art Center csendes és professzionális teret és infrastruktúrát biztosít művészek és/vagy kurátorok számára alkotói rezidencia keretében előadó- és képzőművészet fókusszal. Alkoss, építs új kapcsolatokat, ismerkedj Budapest kulturális életével, élj a Bakelit hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerével!

A Bakelit technikai segítséget és személyzetet biztosít a rezidencia program alatt, illetve egyéb szolgáltatásokkal egészül ki, amelyek által kényelmesen és problémamentesen tudnak dolgozni az alkotók: igényelhető szállás a Bakelit hostelében, illetve kérés esetén intézzük az ebéd rendelését.

A 10-21 napos rezidenciákra egyének és csoportok jelentkezését egyaránt várjuk. Jelentkezni folyamatosan, egész évben lehet. A rezidencia program alatt 2 különböző méretű és adottságú termet kínálunk használatra:

    • L1 (140 m2 rugalmas fapadló, világos terem)
 
  • Tetőterem (47 m2 rugalmas fapadló, bensőséges tér)
illetve rövidebb rezidencia esetén: Stúdió (190 m2, rugalmas táncparketta, black box)
További részletek a termekről itt.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

    • A jelentkező szakmai önéletrajza és portfóliója, a tervezett résztvevők bemutatása
 
    • A projekt leírása (minimum 2000 karakter), a rezidencia során várható munka bemutatása
 
    • Technikai igények
 
  • A rezidencia tervezett hossza

Minimum 10 napos rezidenciák esetén munkabemutatás céljából térítésmentesen használatra bocsátjuk a Stúdiót/színháztermet.

A jelentkezéseket és a rezidenciával kapcsolatos kérdéseket ide várjuk:   international@bmac.hu

 
Kérjen ajánlatot
+
+
+
+
+
*a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
A terembérleti szerződés előfeltételeként az ajánlattételt követően elengedhetetlen egy technikai egyeztetéssel egybekötött helyszínbejárás a terembérlő szerződésben megnevezett képviselője, és/vagy technikai egyeztetéshez hiteles képviselője részvételével.
A fenti űrlap kitöltése után e-mailben küldjük a kért ajánlatot, amely tartalmazza a teremhasználatra, illetve az egyéb kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó kalkulációt.