túl a normák zaján
Terembérlés
“Válassz teret az alkotáshoz, adj teret az eseménynek!”

A Bakelit Multi Art Center 2005 óta működő független kreatív központ. Folyamatosan bővülő, sokoldalú épületünk extravagáns gyöngyszem Ferencváros lebilincselő indusztriális forgatagában, amely az egykori Hazai Fésűsfonó- és Szövőgyár épületéből született újjá.

Több mint 2000 négyzetméter bérbe vehető területtel rendelkezünk, köztük egy közel 200 négyzetméter alapterületű színházterem és egy 260 négyzetméteres hangár, illetve változatos adottságú próba- és kiállítóterek.

Az elfoglaltságok és programok között levegős és tágas teraszunkon lehet szusszanni.


Kedves Érdeklődők!
2019-2020 során intézményünkben felújítás, korszerűsítés zajlik, ezért csak korlátozott számban tudunk programokat, rendezvényeket befogadni. Korábban már leszerződött partnereink előnyt élveznek.

 

 

Bérelhető termeink
Kérjen ajánlatot
+
+
+
+
+
*a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
A terembérleti szerződés előfeltételeként az ajánlattételt követően elengedhetetlen egy technikai egyeztetéssel egybekötött helyszínbejárás a terembérlő szerződésben megnevezett képviselője, és/vagy technikai egyeztetéshez hiteles képviselője részvételével.
A fenti űrlap kitöltése után e-mailben küldjük a kért ajánlatot, amely tartalmazza a teremhasználatra, illetve az egyéb kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó kalkulációt.