túl a normák zaján
Modern Tánc-Játék Stúdió: Indulási oldal, érkezési oldal
  • 2017.03.23. 20:00 - 21:30 | Bakelit Multi Art Center

Mit érzel, ha találkozol egykori önmagaddal? Mivel a kicsi Te, Te vagy, azt gondolhatod, azonos emlékek fűznek össze benneteket, azonos tapasztalat… de kiderülhet, nem azonosak az emlékek, még csak nem is hasonlítanak az egykor átélt múlthoz.

Semmi közük az emlékeinknek egymáshoz, kicsi Énnek és Nekem, nem egyformán fontosak.

Meglepődőm magamon, kitárulkozom, csalódom, megremegek, szégyenkezek és félek, ez mind Én vagyok… de mi a végleges érték? Ki tudja megítélni? Vannak pillanatok, amelyek bevésődnek az emlékezetünkbe. miért éppen ők a sok-sok ezerből? Véletlen csupán?

A térben a távolság mindent kicsivé tesz, eltűnnek a hibák, a múlt szépségesnek hat és elrejt mindent. A jelen és a múlt összeér, egy képpésűrűsödik, a rejtőzködő emlék megbújik a mélyben aztán újra mozgásba lendül, elindul útjára a fejekben, vándorol, újra születik, megtestesül, más emberek gondolataival egyesül, a mozaik egy újabb formába összeáll… emlékek… itt voltunk mindannyian.

Szereplők.
Sipos Zoé, Beregszászi Kincső, Hajzer Renáta, Nagy-Benkő Orsolya, Gáll Kitti, Léka Dóra, Lajtos Linda, Lévai Emese Koreográfus, rendező: Holb Ibolya

Jegyárak:
felnőtt jegy: 2000 Ft
kedvezményes jegy IX. és XX. kerületi lakosoknak és pedagógusnak: 1800 Ft
diák/nyugdíjas/fogyatékkal élők és kísérőiknek szóló jegy: 1200 Ft
támogatói jegy: 3000 Ft

*
szakmai jegy (regisztrációs jegy): 1000 Ft
tiszteletjegy (regisztrációs jegy): 200 Ft
A szakmai és a tiszteletjegy igényléshez előzetes regisztráció szükséges e-mailben, a szinhaz[kukac]bmac.hu címen.