túl a normák zaján
Talent Tour // képzőművészeti kiállítás
  • 2017.03.10. 18:00 - 20:00 | Művelődési Szint

A Bakelit Multi Art Center minden évben képzőművészeti pályázatot hirdet autodidakta művészek számára. A pályázat célja, hogy segítse a tehetséges alkotók előrelépését, valamint bemutatkozási lehetőséget biztosítson számukra. A pályázat küldetése, hogy bevezesse az autodidakta alkotókat a művészeti szcénába; hogy lelkesítse és motiválja az alkotni vágyókat, valamint találkozási lehetőséget biztosítson számukra a közönséggel.

A pályamunkákat egész évben kiállítják Magyarországon és külföldi partnerintézményekben is. A kiállítássorozat második állomása a Művelődési Szint (Müszi).

A legsikerültebb pályázati munkákból nyíló kiállítást két részletben tekinthetik meg az érdeklődök: február 17. és március 5. között a festészeti alkotások nagy részét mutatjuk be, március 10. és 28. között pedig az összevont grafikának és a többi festészeti munkának adunk otthont. Március 10-én este 6 órától tehát a The Talent pályázat kiállítási anyagának a második felét tekinthetik meg az érdeklődők.

Megnyitó: 2017.03.10. (péntek) 18:00 óra
A kiállítást megnyitja Paróczay Csaba, a Bakelit M.A.C. művészeti igazgatója. Meglepetésként vendégeinknek előadóművészeti performansszal kedveskedünk, zenél a Bazsinka Mihály Quartet:
Komjáthy Áron-gitár 
Dénes Ábel-bőgő 
Kárpáti Benedek-dob 
Bazsinka Mihály szaxofon
Mindenkit szeretettel várunk!

A helyszín megközelítése:
Művelődési Szint (Müszi) | 1085 Budapest Blaha Lujza tér 1., Corvin Áruház III. emelet.
Bejárat a Somogyi Béla utca felől, a zöld ajtón át! Csengess fel!

Jegyárak: 

Nyitva tartás:
2017. március 10 – március 24.
Hétköznap: 10.00 – 19.00, hétvégén: 14.00 – 19.00
A belépés díjmentes.

Art exhibition Visual arts