túl a normák zaján
Vásáry André – Miss Orchestra Sinfonica – Nédó Olga
  • 2017.12.01. 19:00 - 20:30 | Bakelit Multi Art Center

Vásáry André: Volt egyszer egy vadnyugat
KONCERT A LEGISMERTEBB FILMZENÉKKEL
A műsor alapjául André 2014 novemberében megjelent Mozijegy című filmzenés albuma szolgál. Tőle megszokott módon, ez is egy crossover album, különlegessége azonban, hogy a gyönyörű nagyívű lírai szerzemények mellett, néhány rock és elektro stílust képviselő dal is helyet kapott rajta. A koncerten a legnagyobb filmklasszikusok zenéi éppúgy megszólalnak, mint a közelmúlt közismert filmslágerei. Vásáry André előadásában hallható a „Hegylakó” című amerikai film Queen slágere vagy Louis Armstrong dala a „Jó reggelt Vietnám!” című drámai vígjátékból éppúgy, mint a Grammy-díjas Whitney Houston népszerű slágere a „Több mint testőr” című amerikai akciófilmből, a kihagyhatatlan „Titanic” című film betétdala, vagy a „Keresztapa” csodálatos dallama, és természetesen az elmaradhatatlan „Volt egyszer egy vadnyugat” kísérőzenéje.

*
Miss Orchestra Sinfonica
Világhírű klasszikus és könnyűzenei mesterművek különleges szimfonikus átdolgozásban a “világ legszebb szimfonikus zenekarának” előadásában! A Miss Orchestra Sinfonica ötvözi a legváltozatosabb zenei és irodalmi műfajokat és stílusokat, a crossover produkció ledönti a klasszikus és a pop zene közti megmerevedett korlátokat. A különleges, egyedi hangulat minden koncertjükön garantált!

*
Nédó Olga hegedűművész
Kiváló tehetségű hegedőművész, aki 2009-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Fiatal kora ellenére számos hazai és külföldi hegedűverseny nyertese, illetve több díjjal is büszkélkedhet. 
14 éves kora óta rendszeresen vesz részt hazai és külföldi turnékon, sokak számára Mága Zoltán hegedűvirtuóz egyik „Angyalaként” lehet ismerõs, hiszen 10 évig volt nála állandó tag.
 
Jegyárak: 

2017. November 30. éjfélig elővételben -1700 forint
2017. December 1-jétől és a helyszínen este hét után 2900 Ft, amelyből 600 forint lefogyasztható
Támogatói jegy: 3000 forint