túl a normák zaján
Creative dance workshop: Being Flow
  • 2018.03.20. 15:30 - 18:00 | Trafó Kortárs Művészetek Háza

Being Flow – egy módszer, ami fellazítja testi és szellemi feszültségeinket, és utat nyit a spontaneitásnak, kreativitásnak, kísérletezésnek és élvezetnek.

Kutasd és fedezd fel saját táncodat improvizáción, érintésen, hallgatáson, hangokon, valamint a saját és a mások jelenlétén keresztül.

Jelentkezhetsz bármilyen táncos előtapasztalat nélkül is, bár valamilyen formában szerintem mindenki találkozott már tánccal…

Mindenki tánca egyedi. Arra szeretnélek bátorítani titeket, hogy folytassátok a keresést, és osszátok meg másokkal is saját táncotokat. Tanárként az egyén táncos gyakorlatára, tapasztalataira, kreativitására és leleményességére összpontosítok. Más szóval, a te személyes utadra a tánc széles területén. A táncra, amely egyszerre tudatos, játékos és élvezetes kísérletezés.

További információkért kattints ide: http://evprieckova.tumblr.com/About

**

Eva 2005-ben végzett a pozsonyi Előadóművészeti Akadémia tánc karának mester képzésén. Disszertációjában a mozgás és a hang kapcsolódási pontjait kutatta improvizációs keretben, és ennek hatását az egyéni kifejezésmódra. Később Eva Prágába költözött, ahol főleg improvizációt és kreatív táncot tanított “nem-táncosoknak”. 2016-ban részt vett a berlini SMASH programban. Munkáját több mozgásfelfogás inspirálja, mint például a talajmunka, a test mint anyag, a test mint tájkép, a tiszta fizikalitás, az egyszerű mozgás, a meditáció, az ismétlés, a játék.

Az utóbbi időben Eva a hétköznapi mozgás egyszerűsége és impulzusai, a kísérleti zene, a fantázia- és ismeretlen világok, valamint a változó állapotok, érzelmek és mozgások iránt érdeklődik.

Jegyárak: 

Normal ticket: 2100 Ft.-
Student discount ticket: 1500 Ft.-

Double bill:
Workshop & performance: Yuri Korec & Comp. (SK): d-BODY-m on 22 March: 3000 Ft.-

Facebook esemény