túl a normák zaján
Medic’all Art Dance Társulat – MediCirque: Cirkusz a táncban
  • 2016.01.20. 21:00

A Medic’all Art Dance Társulat új produkciója, a cirkusz világát ötvözi a táncos improvizációval.

Az előadásban most is az improvizatív előadásmódé lesz a főszerep, emellett egyenrangú elemként jelenik meg az artista művészek produkciója.
A táncosok és artisták találkozása egy közös téma mentén történik. Vagyis, különböző elemek, mint tűz, víz, levegő és föld karaktereit fogják az előadók képviselni. Megjelenik majd a klasszikus erő emelő akrobatika, valamint egyéb zsonglőr elemek. Az előadás különlegessége, hogy az artista művészekkel közös előadásban tartalmilag, a téma mentén találkoznak a szereplők. Az egyes elemek dinamikája nem csak a táncosok és artisták mozgásában, hanem a kosztümjeikben is visszaköszön.

Az eltérő karakterek improvizatív találkozásából kerekednek ki a Medic’all Art Dance Társulatra már jellemző érzelmek és gondolatiság. A társulat artista művészekkel történő bővítése, a produkció látványosságát és tartalmi mondanivalójának még színesebb megközelítését kívánja szolgálni.

Az improvizáció révén mindig élő és megújulni képes produkció ebben az artistákkal közös formában, a még komplexebb és látványosabb kifejezési formára törekszik.

A természeti elemek és az artista produkciók segítségével az előadás egy misztikus, mesebeli jelleget fog ölteni, ahol a fantázia még szabadabban segítheti a szereplőket és a közönséget az érzelmi, színes utazásban.