túl a normák zaján
Osonó Színházműhely & PR Evolution workshop
  • 2016.05.29. 15:00

Április 29-én a Táncvilágnap alkalmából a Bakelit Multi Art Centerben workshopok, fotókiállítás és a performansz.

Az Osonó Színházműhely és a PR-Evolution Dance Company 2×90 perces workshopja kiváló alkalom az önismeret elmélyítésére, a közösségi élmény megélésére, de akár a színész és a táncos mesterségbe való rövid betekintésre is.

Program:
14:00-től helyszíni regisztráció
15:00-16:30 Osonó színházi-önismereti tréning
17:00 -18:30 workshop a PR-Evolution Dance Co. XS csapatával, Kulin Virág vezetésével

A részvételi díj 1.000 Ft, amely a workshop után 19:00 órától lefogyasztható a pultban.

A részvétel a Be SpectACTive! aktív nézőinknek és a Bakelit önkénteseinek ingyenes!

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges az alábbi űrlap kitöltésével:
https://goo.gl/0lVzum

Az Osonó Színházműhely rendszeresen szervez műhelyfoglalkozásokat fiatalok és felnőttek számára. A szakmai csoportoknak színészmesterség és improvizáció tréningeket tartunk, a nem szakmai érdeklődők önismereti vagy csapatépítő foglalkozásokon vehetnek részt. Felkérésre, munkahelyi- és más közösségeknek, csoportoknak is összeállítunk, vezetünk tréningeket.
A foglalkozások alkalmával, a résztvevők számára lehetőség nyílik a saját belső világuk és érzelmeik felkutatására, mélyebb megélésére. A tréninggyakorlatok kimozdítják a tréningezőt a megszokott élethelyzetekből, így segítenek önmaga jobb és teljesebb megismerésében. A műhelyfoglalkozások egy olyan szellemi és érzelmi kalanddá tudnak válni, amelyben létrejöhet egy tapasztalás, megismerés és az önmagunkkal, illetve társainkkal való jelen idejű találkozás.
Sepsiszentgyörgyön, illetve az ország más településein számos műhelyfoglalkozást tartottunk iskolákban, rendezvényeken vagy egyéb alkalmakkor. Eddig 45 országos és nemzetközi drámatábort szervezetünk fiatalok számára.

A PR-Evolution Dance Company tagjai rendszeresen tartanak szakmai workshopokat és kortárs tánc tréninget, elsősorban a már előképtettséggel rendelkező táncosoknak. A fiatalabb korosztályt pedig óvodai és iskola beavató programjaikon keresztül vezetik be a táncszínház világának rejtelmeibe. A tánc világnapja alkalmából azonban szeretnénk meginvitálni minden a mozgás és a tánc iránt érdeklődő „kicsit” és „nagyot”, hogy egy workshop keretei között csatlakozzatok a PR-Evolution Dance Co. XS csapatához. A workshop alatt bevezetést nyerhetsz a kortárs tánc szellemi világába, és táncosaink segítségével magad is felfedezheted a mozdulatokban rejlő kommunikációs lehetőségeket, kipróbálhatsz néhány a test megismerésére, valamint a bizalom és kontaktus megteremtésére irányuló gyakorlatot.

Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a mozgás örömét, engedjük szabadjára a bennünk lakó elveszett gyermeket!


További ingyenes program:
– 19:00 Discovered kiállításmegnyitó Vojtech Brtnicky táncfotóiból
https://www.facebook.com/events/756785574421631/
– 20:00 PR-Evolution Dance Co. XS – S hogy ott álltunk… – Etűdök férfiakra és nőkre
https://www.facebook.com/events/1706928769545592/