túl a normák zaján
ŐSBEMUTATÓ! KRAAL RACHEL: RÉSZVÉTEL
  • 2014.05.21. 20:00

A megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan, leírhatatlan jelenség, Kraal Rachel elvarázsolt világába tekinthetnek bele azok, akik foglalkoznak magukkal, akiknek vannak kérdéseik a belső útjukkal kapcsolatban, akik szeretnek elmerengeni dolgokon.

A Részvétel egy izgalmas, a kereteket, korlátokat hol tapogató, hol feszegető előadás élő zenével.

Ajánljuk a zárkózottabb, félénkebb embereknek és azoknak, akiknek mindenről van véleményük és nem félnek semmitől.

Ilyen előadást biztosan nem látnak máshol.

„Az élet egy nagy kérdés. Belecsöppenünk valamibe, amit életnek nevezünk, örökösen helyt kell állnunk az elénk táruló lehetőségek és problémák között, és kizárólag rajtunk múlik, hogyan tesszük meg a tőlünk telhetőt.”

A darabom lényege egy lány vágyképei, amiket igyekszik megalkotni magának kisebb nagyobb sikerrel. Ezek megalkotásában egy szellem segít neki, Felix Hope (szerencse remény) aki voltaképpen benne él. A teljesülő kívánságok mégis mindig tökéletlenek lesznek, mint a lány maga. A darab tetőpontja az a pillanat, amikor rádöbben, hogy a vágyainak tárgya voltaképpen ő maga, amiket kivetít a világban tapasztalt emberekre, eseményekre, helyzetekre. Ennek megfelelően a benne élő szellem sohasem fog neki segíteni, hacsak nem választja a saját illúzióinak szerelmét, azaz a rögeszméit. De hogy a szellem ehhez mit szól, ő hogyan érez a lány iránt? Erre majd ő maga válaszol.