túl a normák zaján
ŐSBEMUTATÓ! TAKÁTS ESZTER – KARAFIÁTH ORSOLYA – GÓBI RITA: AMAZONOK – SZÍNHÁZI KONCERT
  • 2014.10.28. 20:00

Takáts Eszter az Amazonok című színházi koncertről:

„Régi álmom valósul meg ezzel, hogy ezt a két karakteres nőt összehozhatom egymással rajtam keresztül. Az előadásban a női lét biztonságát, és bizonytalanságát kívánom megjeleníteni, hogyan működünk mi, mért sérülünk, ha őszinték vagyunk a férfiakkal, mi az a kommunikációs eszköz, pl szótár, amire szükségünk van feléjük, de akkor meg mért érezzük magunkat hanyagolva, ha megteszünk mindent az egyetértésért, és mért a legnehezebb a kreatív-gondolkozó nőknek megtalálni életük párját, családot alapítani, vagy a boldogságot.

Ha valaki, akkor Góbi Rita nagyon tudja fokozni a feszültséget, és oldani azt, ő is azok közé tartozik, akik magukkal tudják ragadni szuggesztíven az embereket, és lekötni a figyelmüket, igazi hipnotizőr, de angyalian az.

Karafiáth Orsolya karcos, komoly témákat felvető, provokatív amazon-személyiség, akiben szintén van tartás, és tökéletesen tudja szinkronizálni a világot, és közvetíteni annak bennünk dolgozó neurózisait, mentális létünk élharcosa.

Mindkettőjükkel dolgoztam már külön, s most végre együtt is.

Egyszerre tudok bájos-mély-és bohóc lenni, dalaimmal sok érzelmi drámát vészeltem már túl. A visszajelzések alapján mások is ezt tették.

Legyen ez az este a nőké, és legyen a férfiaké, akiknek ha minden jól sikerül – ezúttal nem kell szótár.
A zenekar férfi tagjai, akik szintén hárman vannak, ellenpontozzák, és oldják majd fel a mi hármasunkat, és végig támogatnak minket az önkifejezés, és kibontakozás útján.”

Az előadás résztvevői:
– Takáts Eszter: dalszerző, előadóművész, zenész-énekes
– Karafiáth Orsolya: költőnő
– Góbi Rita: táncos, koreográfus
– Kirschner Péter – szóló gitár
– Szeifert Bálint – akusztikus basszusgitár, vokál
– Prommer Patrik – ütőhangszerek

Az előadás munkatársai:
– Öltöztető-koordinátor, a Takáts Eszter Beat Band tagjai akusztikus hangszerekkel, társszínész.