túl a normák zaján
Ladjánszki Márta: 25/45 – Táncelőadások Est-sorozat – Naturista, ruhátlan nézőkkel
  • 2019.03.28. 19:00 - 21:00 | Bakelit Multi Art Center

Az L1 Egyesület és a Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) együttműködésében

Az együttműködés alapötlete Ladjánszki Mártától származik, akivel a NaVKE 2007-ben került kapcsolatba. Akkor több sikeres táncelőadásukat láthatták a naturista nézők.
2018-ban egy hosszabb távú programot indítottak el, amiben több előadás került terítékre, sőt, az első két, zártkörű előadás után a harmadik alkalommal megnyitották a kört és bárki, aki vállalta, hogy ruhátlanul nézi meg az előadást nézőként csatlakozhatott.

Ilyen még nem volt, de MOST MÁR VAN és FOLYTATJÁK!

Az L1 Egyesület bemutatja: LADJÁNSZKI Márta 25/45 jubileumi előadás

Az L1 Egyesület hivatalos megalakulása óta (2002) Ladjánszki Márta művészeti vezetőként tevékenykedik és 2011-től kiemelten az ő elgondolásait, művészeti irányvonalát is igyekszik segíteni az egyesület.
Ritka pályafutása, ami a 20. életévében indult el célirányosan, megkerült minden eddigi hivatalos utat, csoportosulásokat, de mindig alázatosan itta magába a tudást és kimagasló mesterek tanításai, útmutatása révén ma már a magyar kortárs táncélet kiemelkedő alakja alkotóként, előadóként és nem utolsó sorban önkéntesen vállalt tehetségkutatóként kül- és belföldön.

2019-ben ünnepli 45. születésnapját és 25. évét annak, hogy visszakanyarodott a tánchoz és koncentráltan, a táncba vetett erős hittel dolgozik közöttünk, alkot és hív társakat alkotásaiba. Ezt szeretnénk egy rendhagyó előadássorozattal megünnepelni, ahol visszaemlékezünk erre a 25 éves szakmai múltra (talán még kicsit tovább is), kicsit másképp.

Az első eseménye 2019. MÁRCIUS 28-án kerül megrendezésre.

Figyelem, a jegy megváltásával az előadáson a nézők is vállalják a meztelenséget!

FACEBOOK ESEMÉNY

Támogatók:
L1 Egyesület
Bakelit MAC
Műhely Alapítvány
EMMI