túl a normák zaján
FÉNY – FÁTYOL FARSANG A BAKELITBEN, KREATÍV JELMEZVERSENNYEL…
  • 2012.02.04. 20:00

Azt a sok-sok fotóst, akik egész éjszaka kattogtatják a gépeiket és igyekeznek elcsípni a legszebb és legjobb pillanatokat az esküvõkön. Nekik nem mindig adatik meg, hogy együtt bulizzanak a násznéppel.

Ezért gondolták úgy a szervezõk (Tímeapictures, Nászriporter) és a Bakelit csapata, hogy legyen egy olyan alkalom a fotósoknak, ahol nem csak a kollegákkal, hanem a „párjaikkal”, valamint a minõségi szórakozást kedvelõ vendégekkel is találkozhatnak, önfeledten táncolhatnak és jól érezhetik magukat, hisz ezen a napon nem õk kattogtatják a gépeket!

A zenérõl a Monkey Business zenekar fog gondoskodni, akikrõl érdemes tudni, hogy végtelennek tûnõ repertoárjukban, élõben ritkán játszott, de mindenki által jól ismert dalok szerepelnek, melyek remekül szolgálnak háttérzeneként vagy alkalmasak megalapozni egy táncos bulit, mint, amilyen ez a farsangi buli is lesz. Az alábbi elõadók biztosan hallhatóak lesznek az este folyamán a zenekar repertoárjából, szóval, akik szeretik õket ne hagyják ki ezt a fergeteges partit:

James Brown, Jamie Cullum, George Benson, Kid Rock, Tom Jones, Crusaders
Marc Cohn, Dusty Springfield, Herbie Hancock, John Mayer, Robbie Williams
Doobie Brothers, Tina Turner, Blair, Tower Of Power, Diana Ross, Jamiroquai
Moloko, Maroon5, Wild Cherry, Michael Buble, John Legend, Stealers Wheel
Morcheeba, Cee Loo Green, Michael Jackson, Jackson 5, Melanie Fiona és még sokan mások…
A Monkey Business zenekar mellett a pörgõ bakelitek és a fergeteges hangulat avatott nagymestere DJ Szecsei fogja fokozni a party feelinget, kitûnõ talpalávalóival. Dj Szecsei egyik jelmondata ezen az estén is megállja a helyét miszerint: „Az életben 3 dolog van, amit nem lehet pénzen megvenni: az elsõ a SZERELEM, a második az INTELLIGENCIA és a harmadik a JÓÍZLÉS…”

És a lemez forog tovább…ezúttal Budapest egyik legizgalmasabb összmûvészeti és rendezvényközpontjában, az Elsõ Pesti Gyárszínház néven is elhíresült Bakelit Multi Art Centerben.

Az est elektronikus zenei felelõsérõl bõvebb információt a honlapján olvashat az érdeklõdõ: www.djszecsei.hu

Felhívjuk minden tisztelt érdeklõdõ figyelmét, hogy a rendezvény mindenki számára nyitott, aki szereti az önfeledt bulizást, aki szeretne zenei szolgáltatóink slágereire táncolni, aki szereti a minõségi italokat és egy igazán exkluzív helyszínen szeretne farsangolni, akár jelmezben, akár jelmez nélkül.

A jelige: Beöltözni ér!

A farsang alkalmával, különleges italakciókkal kedveskedünk vendégeinknek:

Italakcióink:

– Zubrówka + almalé 580 Ft
– Metaxa + gyömbér 580 Ft
– Campari + narancs 680 Ft
– Famous Crouse + gyömbér 780 Ft
Figyelem!!! Kreatív jelmezverseny a rendezvény alatt!!!

A rendezvényhez kapcsolódóan kreatív jelmezversenyt is hirdetünk, ahol egy szakavatott zsûri és a közönség is dönt a beöltözött jelentkezõk helyezésérõl. Ez alapján az 1-3. helyezett, valamint a közönségdíjas jelmez viselõje is értékes nyereményekkel lesz gazdagabb. Jöjjön jelmezben vagy csak nézze meg, milyen jelmezekben buliznak a bevállalós vendégeink!

Mottó: Legyen ezen az estén kreatív és bevállalós!

Idõpont: 2012.02.04. 20:00 – Kifulladásig
Helyszín: Bakelit Multi Art Center, Hangár, Palackpult (1095 Budapest, Soroksári út 164.)
Webcím: www.bakelitstudio.hu

Az esemény Facebook linkje: http://www.facebook.com/events/319998864684543/

Jegyinformáció, jegyárak:

A jegyár 1500 Ft, amelybõl 500 Ft a helyszínen lefogyasztható.

Elektronikusan:

Jegyek kaphatók az INTERTICKET országos hálózatában, valamint a JEGY.HU oldalon.

http://www.jegy.hu/search.php?venue=Bakelit%20Multi%20Art%20Center

Személyesen:

Bakelit Multi Art Center irodájában (1095 Budapest, Soroksári út 164.),
munkaidõben 9:00 – 17:00, valamint rendezvényeink alatt a rendezvény kezdetéig. Előadás- és rendezvénynapokon kapunyitásig.

Várunk mindenkit szeretettel!