túl a normák zaján
II. BELGÁK FESZTIVÁLJA
  • 2011.06.20. 10:00

A Fesztiválon részt vehet – határainkon belülről és túlról – bármely felnőtt-, vagy diákszínjátszó öntevékeny (alkalmi vagy állandó) együttes előadása, amely bármilyen okból (visszautasítás, betegség, időpont, életkor, játszóhely, nem készült el stb.) még nem vett részt színjátszó fesztiválon (ODT színjátszó fesztiválnak számít, a Fringe nem!). Műfaji és játékidőbeli megkötést nem teszünk. A Belgák Fesztiválja egyben a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítő fesztiválja.

A fesztiválon való részvétel, valamint a minősítés a MSz-JSZ tag-együttesei számára ingyenes, másoknak 15 000 Ft/előadás (a tagfelvétel folyamatos; tagnak az minősül, akinek a tagsági díja rendezett). Napi max. 5-6, tehát összesen 10-12 előadást tudunk fogadni. Esetleges túljelentkezés esetén előnyben részesülnek a Magyar Szín-Játékos Szövetség tag együttesei.

Jelentkezni a mellékelt Jelentkezési lap kitöltésével lehet (hamarosan felkerül oldalunkra), amelyet 2011. május 20-ig juttassanak el a nal71@t-online.hu e-mail címre, vagy postai úton a Magyar Szín-Játékos Szövetség címére: 1239 Budapest, Vecsés u. 31. További információk: Nagy András László, tel.: 06-20/227 3854. Kérjük a Jelentkezőket, hogy szövegkönyveiket elektronikus úton juttassák el, részben azért, hogy a leendő zsűritagok felkészülhessenek, részben pedig azért, hogy Színműtárunkban elhelyezhessük.

A Belgák Fesztiválja helyszíne ismét a Bakelit Multi Art Center lesz (Bp., IX., Soroksári út 164.). A fotókat Kővágó Nagy Imre készítette a tavalyi fesztiválon.

Nagy András László
Magyar Szín-Játékos Szövetség, elnök
www.szin-jatekos.hu

Írásunk az I. Belgák Fesztiváljáról:
http://www.bakelitstudio.hu/src/cikk.php?id=73

Interjú Nagy András Lászlóval:
http://szinhaz.hu/fesztival/39250-hova-allhatnak-a-belgakq

Vass Kata (szinhaz.hu) beszámolója:
http://szinhaz.hu/fesztival/39304-sikeres-szinjatszo-fesztival