túl a normák zaján
EMILY & ALICE – HELYZETJELENTÉSM 2. STÁDIUM
  • 2008.10.30. 19:00

„Ladjánszki Márta előadásaiban mindig figyelmet szentel a testnek, a fizikai kapcsolatnak és az érzelmeknek – őszinte tisztasággal.”
HelyzetjelentésM
egy olyan on-going projekt, ami a kitűzött előadás állandó változását tudja biztosítani, s hogy újabb és újabb alkotótársakkal, előadókkal tudok találkozni.

Ezért meghirdetem a helyzetjelentésM-et magamról. Havi rendszerességgel jelentkezem. Állandó témával, ami nem más, mint ÉN MAGAM. Csak ehhez mindig hívok társakat, akár zenész, akár színész, akár képzőművész, akár táncos-alkotó. Terveim szerint minden egyes alkalomra 1 hónapos munkaperiódus állna rendelkezésemre/rendelkezésünkre, ami alatt kiforrhatná magát a jelen helyzet jelentése.
Ennek helyszíne, állandó otthonom (ha a működési támogatás is úgy akarja, s remélem, azt akarja!!!) az L1 Táncművek!

Alap: én.
Cél: olyan előadást létrehozni, ami tud lélegezni, de mégis hordoz magában állandó tényezőket (ez akár koreográfiai, akár emberi tényező is lehet).

Második stádium: Emily & AlicE – PREMIER

2008. október 30-31-én 19:00-kor az L1 Táncművekben látható újabb állomása a HelyzetjelentésM című on-going projektnek, most egy duettet mutatunk be egyszeri alkalommal!, amit Gold Bea és Lakat Andrea inspirált.
Fő támogató: L1 Független Táncművészek Társulása
Támogató: NKA, Bakelit M.A.C.

Tánc: Gold Bea és Lakat Andrea
Koncepció/rendező: Ladjánszki Márta
Koreográfus: Ladjánszki Márta és a táncosok
Tánc: Gold Bea, Lakat Andrea
Zene: montage by Flame
Kosztüm: Pillangó
Grafika: Korolovszky Anna
Külön köszönet: Csorba Kriszta, Varga Zsolt