túl a normák zaján
HELYZETJELENTÉSM
  • 2008.05.22. 18:00

Alap: én.

Téma: magam.

Cél: olyan előadást létrehozni, ami tud lélegezni, de mégis hordoz magában állandó tényezőket (ez akár koreográfiai, akár emberi tényező is lehet).

Előadások: minden hónap utolsó csütörtök-péntekje!

Első stádium: Shelter_menedék (táncszóló társakkal)

Koreográfus, rendező: Ladjánszki Márta

Zeneszerző: Flame Duó (Jávorka Ádám és Varga Zsolt)

Előadja: Hód Adrienn, Jávorka Ádám, Ladjánszki Márta, Varga Zsolt

„Szeretettel köszöntök minden érdeklődőt. Rendhagyó módon az előadásom úgy kezdődik, hogy néhány szóval elmondom, miről NEM szól. Csak hogy megkönnyítsem az Önök helyzetét, hogy ne kelljen törniük a fejüket.NEM fog zaklatott érzelmeket felmutatni, NEM fog bántani és NEM fog dübörögni. Csak csendesen bevonja Önöket az általam (meg)álmodott világba. Ez az én álmom, ha bárki máséval hasonlatos lenne, lehet, hogy több mint egyszerű véletlen!”

Örömmel értesítjük, hogy LADJÁNSZKI MÁRTA shelter című előadásával elnyerte a XII. Festival Koreografskih Minijatura verseny ELSŐ DÍJÁT 2008. május 12-én Belgrádban. A nemzetközi zsűri 19 előszelektált és végül meghívott előadásból 11 darabot juttatott tovább a versenybe és az említett szólót a fődíjjal jutalmazta, ami egyben felkérés egy új bemutatóra a 2009-es BELEF-en (Belgrádi Nyári Fesztiválon).

Az előadást támogatta: a barátság, ami összeköt minket!

www.ladjanszki.hu / www.L1.hu

Havi rendszerességgel jelentkezem. Állandó témával, ami nem más, mint ÉN MAGAM. Csak ehhez mindig hívok társakat, akár zenész, akár színész, akár képzőművész, akár táncos-alkotó. Terveim szerint minden egyes alkalomra 1 hónapos munkaperiódus állna rendelkezésemre/rendelkezésünkre, ami alatt kiforrhatná magát a jelen helyzet jelentése.