túl a normák zaján
kulTÚRA: Irány a gyártelep!
  • 2020.02.28. 17:30 - 20:30

Fedezzük fel együtt egy kulturális helyszín és nemzetközi előadó-, képzőművészeti színtér rejtett zugait!

Eddig fogalmad sem volt róla, hogy a Soroksári úti gyárépületek között egy kulturális kincsesbánya lapul?

Itt a helyed!

Netán láttál már nálunk egy kortárs táncelőadást? Ott voltál a legutóbbi kiállítás megnyitón? Talán részt vettél egy workshopon?

Van még mit megismerned!

Tarts velünk egy izgalmas sétára és beszélgetésre, amelyen felfedezhetsz egy különleges helyszínt és változatos programjait!

Ha szeretnéd látni, hogy mi is lett az egykori fésű és fonógyár tereivel, ha kíváncsi vagy, hogyan is működik egy kulturális központ egy ipari környezetben, ha bepillantanál a kulisszák mögé, ne habozz tovább.

Beleshetsz, vagy akár részt is vehetsz egy mozgás workshopon, tanúja lehetsz, hogyan válik az L1 terem művészek prédájává, és hogyan is folyik itt egy festő kurzus. Megmutatunk minden titkos szegletet, és felfedezhetsz olyan helyeket is, ahol még a munkatársaink sem járnak, nem hogy a madarak.

A felfedező körutat a Palackpultnál zárjuk, ahol néhány ital társaságában mi is szívesen megismernénk Titeket, és persze ti is bombázhattok minket a kérdéseitekkel. Mesélünk egy kicsit a Be SpectACTive! projektünkről, melynek kapcsán szó lesz rezidenciákról, workshopokról, előadásokról, és akinek kedve támad beleszólni, hogy mi is legyen a Bakelit programjában, csatlakozhat aktív nézői csoportunkhoz.

A belépés ingyenes!
Az eseményre regisztrálni az international[kukac]bmac.hu címre küldött e-maillel tudtok.