túl a normák zaján
Talent online kiállítás

Az elmúlt időszakban a Talent Café kiállítás-sorozat által mutattuk be a közönségnek számos kiemelkedő alkotást. Ezt áprilistól már sajnos nem tudjuk folytatni, ugyanakkor az összefogás és a kultúra életben tartása nekünk is szívügyünk.

Ennek érdekében online kiállítást hirdetünk a pályázatunkra bekerült alkotóknak és festőműhelyünk résztvevőinek, ezzel eljuttatva az összefogást segítő, fontos témákat bemutató műveket közönségük felé. A galériánk folyamatosan bővül, így rendszeresen újabb alkotásokat csodálhatunk meg. Egy csésze kávé társaságában otthonról is igazi Talent Café élmény részesei lehetünk.

Fontosnak tartjuk, hogy az alkotási vágyat, a gondolkodásra buzdítást különösen most közvetítsük mind az alkotók, mind a művészetkedvelők felé. Az összefogás elengedhetetlen, ebben a helyzetben a művészet közvetítése közös érdekünk, mind a kultúra megőrzése érdekében, mind a kiállítások nélkül maradt, otthonaikban ragadt közönség megsegítéséért. A megpróbáltatás időszakát élve kifejezetten fontos szerepe lehet a művészet megtartó erejének, az egymásra és a befelé figyelésnek.