túl a normák zaján
qARTisans WANTED! – felhívás
  • 2021.02.08. 00:00

Érdekel az előadóművészet?
Szeretnél egy állandó közösség tagja lenni?
Megosztanád a gondolataidat, véleményedet a közösség és a stáb tagjaival?
Bővítenéd kultúrafogyasztási szokásaidat?
Nyitott vagy a kortárs és határokat feszegető alkotásokra?
Kíváncsi vagy mi folyik egy előadás hátterében?
Netán saját művészeti projekten gondolkodsz, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, a Bakelit Multi Art Center közösségében a helyed!Oszd meg velünk, hogy milyen előadást látnál szívesen a Bakelit műsorán. Téged bevonva írjuk ki befogadó pályázatunkat, és a beérkező pályázatok elbírálásában is részt veszel. Évadonként két előadást választhatsz ki a közösség tagjaként. A csapatépítő és egyéb izgalmas programok mellett pedig teret kaphatsz a saját ötleteid megvalósítására is!

…és ha még mindez nem lenne elég, tagságoddal részese leszel a Be SpectACTive! projektnek! A projekt keretében minden év novemberében online keretek között találkozhatsz 15 partnerintézményünk aktív nézői csoportjával. 

A Be SpectACTive! egy nemzetközi, 4 évet felölelő, nézőközpontú, kísérleti-előadóművészeti projekt, amelynek fókuszában a munkafolyamat, annak kutatása és a néző-előadó közös alkotása áll. Ennek lehetőségét a helyieket bevonó nyílt alkotói rezidenciák, nyitott műhelyfoglalkozások, workshopok, beszélgetések, közös programválogatás révén teremti meg.

Jelentkezz az alábbi űrlapon!