túl a normák zaján
Saskia RUDAT (D) brainjogging
  • 2021.05.15. 19:00 - 23:55

Az ONLINE JUBILEUMI VETÍTÉSSOROZAT keretében…

L1danceFest 2019 – Budapesten az L1 Egyesület szervezésében

nemzetközi kortárs táncszínházi előadások fesztiválja

2019. Szeptember 3-án rögzített felvétel

Koreográfus/Előadó: Saskia Rudat

Támogatók: L1 Egyesület, EMMI, NKA

Az előadást a Lucky Trimmer #27 fesztiválról hívtuk meg.

A fesztivál fő támogatói: L1 Egyesület, EMMI, NKA Táncművészet Kollégiuma, Bakelit MAC

www.L1.hu

www.bmac.hu

www.saskiarudat.com

Beszélgetés az alkotókkal: http://talkingthroughv4plus.blogspot.com/2019/09/saskia-rudat-d.html

A brainjogging olyan, mint az autoplay a YouTube-on, legörgetni a Facebook idővonalat vagy összevissza kapcsolgatni a tévécsatornákat. Készülj fel egy kis agytornára!

Saskia Rudat, miközben fürgén és váratlan módon ugrál képről képre, kanyargós agytornára hívogatja a nézőt. Mi is volt az? Egy fóka? A halál? A Dirty Dancing? Szex? Balett? Krisztus vagy netán egy felvonó? Készülj fel egy kis agytornára!

A díjnyertes brainjogging-al Saskia Rudat, miközben fürgén és váratlan módon ugrál képről képre, kanyargós agytornára hívogatja a nézőt. Mi is volt az? Egy fóka? A halál? A Dirty Dancing? Szex? Balett? Krisztus vagy netán egy felvonó? A brainjogging olyan, mint az autoplay a YouTube-on, legörgetni a Facebook idővonalat vagy össze-vissza kapcsolgatni a tévécsatornákat. Készülj fel egy kis agytornára!

MEDIA / VIDEO TEASER

Saskia Rudat 1991-ben született Drezdában. Miután pszichológiát hallgatott a jénai Friedrich Schiller Egyetemen a Folkwangra járt, hogy fizikai színházi tanulmányai után színészként, táncosként és alkotóként folytatssa. Érdeklődési területe a színház, zene és szöveg, valamint a tánc, az akrobatika, a koreográfia, performanszművészet, az objekt színház és a díszlettervezés. Ivo Schneiderrel karöltve a SÄCHSISCHE SCHWEIZ kollektiv alapítója, amely eddig három egész estés, valamint számos rövidebb alkotást jegyez. Szólóművészként és koreográfusként az absztrakt mozgás és a sajátos képzelet közötti kapcsolat, a közönséghez fűződő kapcsolat, a ritmus és bohóc előadásmódra jellemző mozgásszerkesztés foglalkoztatja. Rövidebb alkotásaival nemzetközi fizikai színházi és táncfesztiválokon szerepel. Brainjogging című előadásával 2017-ben a kölni SoloDuo fesztiválon a legjobb előadó díját, valamint a 2019-es Explosive Festival közönségdíját  nyerte el. 2019 őszén mutatja be első, egész estés szóló show-ját. 2017 óta a Physical Theater Netzwerk munkatársaként az Észak-Rajna-Vesztfália-i fizikai színházi művészek láthatóságának és munkakörülményeinek javításán tevékenykedik.

A további vetítésekről ITT talál információt.

A jegy.hu ügyfélszolgálatát itt éri el // contact: online@interticket.hu
Jegyvásárlással, szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók, gyakran ismételt kérdések: https://help.interticket.com/hu/article/online-streaming-jegyek-gyakran-ismetelt-kerdesek-1qdlp5y/