túl a normák zaján
Talent Műhely – Ingyenes NYÍLT NAP a Bakelitben!
  • 2021.11.05. 14:00 - 18:00

2021. novemberében ismét elindul a Bakelit Multi Art Center és a Talent Mozgalom által már sokadik alkalommal meghirdetett, nagy sikernek örvendő alkotóműhely!

Idén azonban olyasmivel készültünk, amire idáig nem volt példa: egy INGYENES NYÍLT NAP keretei között szeretnénk ízelítőt adni abból, mire is számíthattok, ha úgy döntötök, jöttök velünk tovább, és részt vesztek a több hónapon át tartó tanfolyamon!

Hogy mit is várhattok ettől a naptól? Betekintést nyerhettek állandó instruktorunk, Atlasz Gábor festőművész által nyújtott légkörbe, tanítói gyakorlatba, különböző festészeti és grafikai technikákba, és megismerkedhettek a műhellyel, leendő művésztársaitokkal is. Egy olyan kihagyhatatlan alkalmat kínálunk, mely nem csupán felejthetetlen élményt, hanem fejlődési lehetőséget is biztosít számotokra már első alkalommal – melyet akár folytathattok is tovább a rákövetkező héten induló több éves múlttal rendelkező Rajz- és Festőműhely keretei között!

Mit hozz magaddal? A lelkesedésedet, a kíváncsiságodat, a tanulni vágyásodat! Valamint a számodra ideális festészeti vagy grafikai technikához szükséges eszközöket (mint ceruza, szén, kréta, akvarell, tempera, akril festék és az ehhez tartozó ecsetek, színkeverő papír, paletta stb.), az ahhoz megfelelő papírt, rajztáblának alkalmas felületet, és további olyan dolgokat, amelyek kényelmessé teszik számodra az alkotást.
Ellenben asztalt, festőállványt, vizes edényt és törlőrongyot mi biztosítunk!

******

Időpont: NOVEMBER 5. péntek, 14:00-18:00
Helyszín: Bakelit Multi Art Center, L1 terem

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Jelentkezni a thetalent@bmac.hu e-mailcímen lehet, a tárgy mezőben feltüntetett „Nyílt nap – Talent Műhely” jeligével!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a nyílt napra történő regisztráció nem egyenlő a foglalkozásra történő jelentkezéssel, tehát nem jár semmilyen további kötelezettséggel, ha sajnálatunkra úgy döntenél, nem tartasz velünk tovább.

A Rajz- és Festőműhelyre történő jelentkezés részleteivel hamarosan érkezünk!

A nyílt napon limitált létszámú jelentkezőt tudunk csak fogadni (max. 40 fő), ezért bíztatunk mindenkit arra, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze a fent leírt módon!

Légy elkötelezett leendő műhelytanonc, művészeti oktatásba felvételiző, vagy bepillantásra vágyó lelkes érdeklődő, Mindenkit szeretettel várunk!