túl a normák zaján
qARTisans FELHÍVÁS 2021-22
  • 2021.09.15. 20:00

Ne csak nézd, csináld is!
• Érdekel az előadóművészet?
• Szeretnél egy állandó közösség tagja lenni?
• Megosztanád a gondolataidat, véleményedet a közösség és a stáb tagjaival?
• Bővítenéd kultúrafogyasztási szokásaidat?
• Nyitott vagy a kortárs és határokat feszegető alkotásokra?
• Kíváncsi vagy mi folyik egy előadás hátterében?
• Netán saját művészeti projekten gondolkodsz, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, a Bakelit Multi Art Center közösségében, a qARTisans csoportban a helyed!
Oszd meg velünk, hogy milyen előadást látnál szívesen a Bakelit műsorán. Téged is bevonva írjuk ki befogadó pályázatunkat, és a beérkező pályázatok elbírálásában is részt vehetsz. A közösség tagjaként a kedvenc előadásodat is beszavazhatod a programba. A csapatépítő és egyéb izgalmas programok mellett pedig teret kaphatsz a saját ötleteid megvalósítására is! Ingyen látogathatod ezeket a programokat, ha aktív nézőként velünk vagy a qARTisans csoportban… és ha még mindez nem lenne elég, tagságoddal részese leszel a Be SpectACTive! projektnek! A projekt keretében minden év novemberében online keretek között találkozhatsz 15 partnerintézményünk aktív nézői csoportjával.

A Be SpectACTive! egy nemzetközi, 4 évet felölelő, nézőközpontú, kísérleti-előadóművészeti projekt, amelynek fókuszában a munkafolyamat, annak kutatása és a néző-előadó közös alkotása áll. Ennek lehetőségét a helyieket bevonó nyílt alkotói rezidenciák, nyitott műhelyfoglalkozások, workshopok, beszélgetések, közös programválogatás révén teremti meg.

Jelentkezz az alábbi űrlapon: 

https://forms.gle/RvSLw9v9sor2TgBm9

ha érdekel és velünk akarsz lenni a qARTisans csoport tagjaként.

A qARTisans egy olyan kezdeményezés, ami része a nemzetközi Be SpectACTive! projektnek. Egy kísérleti közönség-központú megközelítés az előadó-művészetben. 2018 decemberétől 2022 decemberéig a fesztiválok, színházak, egyetemek és kutatóközpontok 19 európai partnere új stratégiákat dolgoz ki a közönség bevonására és fejlesztésére.