túl a normák zaján
The TALENT Projekt – őszi híreink

Nagy örömünkre szolgál megosztani Veletek a Bakelit Multi Art Center által gondozott The TALENT Projekt őszi mérföldköveit: mindkettő most aktuális, mindkettő egy hatalmas lépés, mindkettő egy remek LEHETŐSÉG, és mindkettőnek köze van Atlasz Gábor festőművész-instruktorhoz, az alkotás öröméhez és ami még fontosabb, Hozzátok megbúvó tehetségekhez!

ELINDULT a jelentkezés a Bakelit Multi Art Center közreműködésével a XIII. TALENT Képzőművészeti Pályázatra!

Alkottál az elmúlt 3 évben és szeretnéd megmutatni a nagyközönségnek? Most itt a lehetőség! Olyan autodidakta festő- és grafikusművészeket keresünk, akik várják, hogy élhessenek az előrelépés, bemutatkozási lehetőségével. Nektek szól a pályázat!

Alkottál a pandémia alatt? Most akár nyerhetsz is vele! Végre a hátunk mögé tudtuk az elmúlt 2 év viszontagságait. Azonban mi bízunk abban, hogy vagytok jópáran, akik tudták kamatoztatni is a kényszerűen kapott szabadidőt – festéssel, rajzolással, alkotással, önkifejezéssel. Nektek szól a pályázat!

Az elnyerhető pénzdíjak mellett a pályázaton való részvétel esélyt ad az alkotóknak, hogy részt vegyenek a független szakmai zsűrink által beválogatott legjobb 100 alkotás, kategóriánként 1-1 alkalommal megrendezett őszi tárlatán, és a decemberben induló Talent Café nevet viselő utazókiállításon! Mely események lehetővé teszik, hogy a beválogatott művek megálmodói belépést nyerjenek a hazai művészeti élet vérkeringésébe!

Az immár 13. alkalommal meghirdetett pályázat lehetőséget kínál megmutatni, kibontakoztatni a pályázni vágyó alkotók saját egyéniségét, magukra szabottan keresni a megoldásokat, válaszokat – ezúttal a “NÖVÉNY – ÁLLAT – EMBER„ Élet és ökológia címet viselő témán át.

Jelentkezési határidő: 2021. DECEMBER 9., 18:00

Nevezni itt tudtok: https://thetalent.hu/palyazat-2021/
Részleteket pedig itt is találtok: https://fb.me/e/ZncnJaLm

******

ELINDULT a jelentkezés a Bakelit Multi Art Center közreműködésével a novemberben induló Rajz- és Festőműhelyre, ÉS az ahhoz kapcsolódó Ösztöndíj Programra!

2021. novemberében ismét elindul a már sokadik alkalommal meghirdetett, nagy sikernek örvendő alkotóműhely! Idén azonban olyasmivel készültünk, amire idáig nem volt példa: egy INGYENES NYÍLT OKTATÁSI NAP keretei között szeretnénk ízelítőt adni abból, mire is számíthattok, ha úgy döntötök, jöttök velünk tovább, és részt vesztek a több hónapon át tartó tanfolyamon!

Hogy mit is várhattok ettől a naptól? Betekintést nyerhettek állandó instruktorunk, Atlasz Gábor festőművész által nyújtott légkörbe, tanítói gyakorlatba, különböző festészeti és grafikai technikákba, és megismerkedhettek a műhellyel, leendő művésztársaitokkal is. Egy olyan kihagyhatatlan alkalmat kínálunk, mely nem csupán felejthetetlen élményt, hanem fejlődési lehetőséget is biztosít számotokra már első alkalommal – melyet akár folytathattok is tovább a rákövetkező héten induló több éves múlttal rendelkező Rajz- és Festőműhely keretei között!

Mit hozz magaddal? A lelkesedésedet, a kíváncsiságodat, a tanulni vágyásodat! Valamint a számodra ideális festészeti vagy grafikai technikához szükséges eszközöket (mint ceruza, szén, kréta, akvarell, tempera, akril festék és az ehhez tartozó ecsetek, színkeverő papír, paletta stb.), az ahhoz megfelelő papírt, rajztáblának alkalmas felületet, és további olyan dolgokat, amelyek kényelmessé teszik számodra az alkotást.
Ellenben asztalt, festőállványt, vizes edényt és törlőrongyot mi biztosítunk!

Időpont: 2021. NOVEMBER 5., 14:00-18:00
Helyszín: Bakelit Multi Art Center, L1 terem

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Jelentkezni itt tudtok: https://fb.me/e/19qxCdnmW
Részleteket pedig itt találtok: https://thetalent.hu/muhely/

További információ https://www.facebook.com/TalentProject vagy http://thetalent.hu

Ismerd meg magad egy új oldalról! Merj újraértelmezni! Merj alkotni! És merd megmutatni! Hiszünk abban, hogy egy szenvedélyünk kiteljesedése egyenes útja a boldogságnak. Ha pedig ez a szenvedély az alkotás, és az abból származó szakmai siker, úgy buzdítunk minden alkotni vágyót, hogy merje megtenni az első lépést a kiteljesedés felé!

Mindkettőre ÓRIÁSI szeretettel várunk MINDENKIT!