túl a normák zaján

FACTORY HOSTEL, BUDAPEST


Az épületünkben található FACTORY HOSTEL 11 szobájában 55 fő számára tudunk szállást biztosítani. A 2, 4, 8 vagy 12  ágyas szobákhoz ruhaszekrény, saját vagy közös fürdőszoba, légkondicionáló, fűtés, valamint felszerelt közös konyha tartozik.   

FACTORY HOSTEL lehetőséget teremt a különféle művészeti ágak külföldi és hazai képviselőinek, hogy a nálunk töltött felkészülési idő, próbafolyamat, alkotótábor, workshop, vagy akár kiállítás során zavartalanul hangolódhassanak rá feladataikra és kipihenhessék a próbák és az egyéb alkotói feladatok fáradalmait.

Minden vendégünk szabadon használhatja a közös konyhát, de van saját teakonyhával rendelkező szobánk is. Az épületben ingyenes a wifi használat, ezen kívül tudunk nyújtani irodahasználatra is lehetőséget. A hostel lakóinak rendelkezésére áll mosógép is, illetve a telepünkön található mosoda.

A Bakelit Multi Art Center nemcsak az előadók és a közönség, hanem a FACTORY HOSTEL vendégei számára is lehetővé teszi az élményekkel teli pihenést, feltöltődést, és a szakmai kapcsolatok, barátságok kialakulását.

Factory Hostel weboldal